Translate

петък, 6 април 2018 г.

Да се върне ли за злото или да се прости?

Заради многото религиозни учения първото, за което човек се сеща, това е да се прости за стореното му зло. Така си мисли, че прави добро. Дали? Не е ли факт, че ненаказаното зло има тенденцията да се повтаря? При това да се повтаря с все по-голям размах и по-голяма сила. На вас, на друг. Изобщо на всеки, който е слаб и не е в състояние да се защити. Тормозът може да продължи до безкрайност, ако няма какво да го спре. Злите хора избягват да нападат единствено онези, които биха могли да им отвърнат. 

Ако някой си мисли, че прошката ще разчувства злия и ще го направи добър, като по светите книги, да знае, че няма да дочака такъв обрат. Само ще си разбие собствените нерви, здраве, спокойствие и енергийната си система, заради стоварената му негативна енергия. Докато прощава, от страни ще изглежда като щраус, който си е наврял главата в пясъка, заблуждавайки се, че това спира хищника. Има само един начин злото да се спре. Не трябва да се прощава. 

Ако срещу вас някой е решил да използва насилие, преследване и поставя вашите здраве и живот в реална опасност, даже  може да се окаже и гибелно, ако се бездейства. Не чакайте съвсем да загазите, преди да вземете мерки. Според зависи за какво става дума, винаги можете да се обърнете към адвокат и полиция. 

В случай, че става въпрос за приложена спрямо вас черна магия или имате съмнения за такава, тогава е добре да се обърнете към специалист, който да ви консултира и ако има магия, да я развали. Не препоръчвам да опитвате сами да правите каквото и да било, защото има обратен удар и може да си навредите още повече. 

Ще кажете: "Добре де, но е пълно с шарлатани, към кого да се обърна?". И ще сте прави. Така е. Пълно е с шарлатани, но и има един много лесен начин да ги разобличите. Шарлатаните са алчни хора. Щом някой ви иска пари за разваляне на черна магия, значи е мошеник и ще ви обере, а проблемите ви ще продължат. На чистия по сърце пари не му трябват и ще ви помогне без да ви поиска нищо в замяна.

Тук със сигурност ще се намерят и желаещи да поспорят как имало и честни, дето хем вземали пари, хем и работа вършили. Замислете се колко бързо би секнал бизнесът на мошениците, ако са слаби в заблудите. Те всъщност изобщо не биха съществували, ако беше толкова лесно да се разобличат. Зная за много хора, които живеят в щастлива заблуда, че са платили и са решени проблемите им. Но всъщност са платили и продължават да се разкапват на енергийно ниво. Проумейте го: няма честни алчни хора. Търсете безплатното. 

Автор: админ на taro-gadatel.blogspot.bg

2 коментара:

  1. Напълно съм съгласен с написаното от вас. Има много наивни хора, които се хващат на номерата на шарлатаните. Днес и мен ме спря една циганка и много ловко се опита да грабне вниманието ми с научкване. Дадох й 1 минута за да видя как ще се оплете в лъжите си. Аз съм с ясно самосъзнание, но по пътя й по-надолу може да намери своята жертва...

    ОтговорИзтриване
  2. Така е, прав сте. Такъв тип улични ясновидки разчитат да попаднат на човек с много проблеми, който за момента да не е в състояние да се осъзнае. Те просто му обират парите с лъжите си. Не е единственият вид измами с ясновидството.

    ОтговорИзтриване